22992200 info@v-gulv.dk

Gulvbehandling Holstebro

Giv dit gulv nyt liv med en lud, lak eller olie behandling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulvbehandling

Gulvbehandling er den behandling som dit trægulv har brug for, så det forbliver slidstærkt og holder i mange år. Behandlingen vil oftest være aktuelt efter en gulvafslibning eller afhøvling, men løbende behandling af dit trægulv kan være med til at bevare dets flotte udseende.

Dit trægulv kan behandles på flere måder. Lakering, lud eller oliebehandling. Man skal vælge ud fra ens personlige præferencer til udseende og så vurdere ens ønsker til vedligehold.

Lakering giver gulvet en slidstærk overflade og kræver minimalt vedligehold.

 

 

Telefon

22992200

Mail

info@v-gulv.dk

Adresse

Idomvej 72, 7500 Holstebro

 

 

 CVR

30056825

 

Trægulv

Trægulve laves i mange forskellige typer og sorter. Der findes et utal af varianter – lamelopbygget parket, massiv gulve osv. Fordele og ulemper svinger alt efter temperament på blandt andet rengøring og vedligehold, samt størrelser på familie og rum. De mest udbredt træsorter i norden er eg og ask som også er det mest anvendte træ indenfor gulve. Parket (lamelopbygget) gulve har mange fordele fremfor massiv gulve som ligger i den noget dyre ende af pris skalaen.

Et traditionelt trægulv af lange parallelt liggende planker kaldes et plankegulv. Er det af mindre stave, kaldes det et parketgulv. Stavene kan lægges i forskellige mønstre: sildeben eller mosaik.