22992200 info@v-gulv.dk

Gulvafslibning Holstebro

Underoverskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulvafslibning

De fleste bliver meget positivt overrasket over det resultat en gulvafslibning giver deres gamle og slidte gulv. Fordelen ved et trægulv er at det løbende kan behandles og opfriskes som nyt igen. Vi har stor erfaring med at gulvafslibe alle typer trægulve – det betyder at dit trægulv er i sikre hænder.

Gulvafslibning af trægulv er en process, hvor vi med maskine afsliber den øverste behandling af gulvet. Hvorefter det igen er klar til at “tage imod” en ny behandling, som vil give gulvet et helt nyt udtryk.

Det er endvidere muligt at friske dørtrin og hjørner op efter grundlæggende samme ide. Ved brug af skrabejern og slibning med håndkræft er det muligt at opnå fornyelse af de ofte gamle materialer.

 

Gulvafhøvling
Afhængig af hvor slidt gulvet er, så er det også muligt at foretage en mere grov behandling i form af gulvafhøvling. Alt efter gulvets alder og det antal gange som gulvet er blevet behandlet vil det være muligt at foretage flere gulvafslibninger. Ved gulvafhøvling arbejder vi dybere ned i trægulvet, så det igen bliver helt plan og fremstår nyt.

 

 

Telefon

22992200

Mail

info@v-gulv.dk

Adresse

Idomvej 72, 7500 Holstebro

 

 

 CVR

30056825

 

Trægulv

Trægulve laves i mange forskellige typer og sorter. Der findes et utal af varianter – lamelopbygget parket, massiv gulve osv. Fordele og ulemper svinger alt efter temperament på blandt andet rengøring og vedligehold, samt størrelser på familie og rum. De mest udbredt træsorter i norden er eg og ask som også er det mest anvendte træ indenfor gulve. Parket (lamelopbygget) gulve har mange fordele fremfor massiv gulve som ligger i den noget dyre ende af pris skalaen.

Et traditionelt trægulv af lange parallelt liggende planker kaldes et plankegulv. Er det af mindre stave, kaldes det et parketgulv. Stavene kan lægges i forskellige mønstre: sildeben eller mosaik.